Home

Van Riemsdijk Stukadoors uit Haarlem

VERBAU-betonstuc
VERBAU-betonstuc

Van Riemsdijk-stukadoors is een ervaren en gespecialiseerd stukadoorsbedrijf uit Haarlem, geboren uit ambachtelijke ambities.

Door steeds met nieuwe technieken te werken maken wij uw stukwerk razendsnel in hoogwaardige kwaliteit.

 

We zijn als stukadoor werkzaam in de regio Haarlem, Amsterdam, Heemstede, Hoofddorp, Velserbroek, etc. ook landelijk en internationaal kunnen wij u van dienst zijn. 

 

Beter gezegd: ouderwetse liefde voor het vak!


Wij kunnen met onze stukadoors ervaring en kennis wensen van klanten vertalen naar concrete oplossingen. Bij advies houden wij rekening met de laatste technieken op stukadoor gebied; hierdoor is het mogelijk om bijna elke wens te honoreren. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om klassiek stukwerk of modern stukwerk. Bijna niets is onmogelijk. Ook het gebruik van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld lijsten en ornamenten, waarmee een eenvoudige kamer al snel kan worden omgetoverd tot een paleiszaal, alles op stukadoor gebied is mogelijk.

 

Tevens zijn we sinds kort de regionale verwerker van VERBAU-betonstuc. 

VERBAU-betonstuc is een béton ciré: gemalen beton met hars dat te gebruiken is als naadloze afwerking van bijvoorbeeld badkamers, keukens, vloeren en meubels. Het product heeft een steenachtige uitstraling en is slijtvast, waterdicht, vet- en zuurbestendig. De kleuren van VERBAU betonstuc zijn geïnspireerd op voornamelijk Nederlandse grond- en steensoorten.

 

Wij zijn ook een gespecialiseerd en gecertificeerd  bedrijf voor Beal mortex color en Beal mortex etanche.
Dit is een waterdichte afwerking die u kunt gebruiken voor een naadloos keukenblad, tafels, badkamers, trappen, terrassen, en zwembaden.

Voor alle gespecialiseerde afwerkingen voeren we op dit moment een nieuw alternatief, www.luxury-walls.com

Op deze site treft u een uitgebreider assortiment met betrekking tot allerlei speciale afwerkingen. 


Kijkt u even onder het tabblad rechtsboven. Beal mortex color.

Informeer gerust naar de nu geldende stukadoors aanbiedingen.


Patrick van Riemsdijk